Valmis

Valitse ensin itsellesi nimimerkki. Ne tulevat mahdollisesti näkymään gaalailtana Bobivisan tulostaulukossa tai Bob the Robotin somekanavilla. Pidätämme oikeudet sensuroida törkyisät nimimerkit, joten käyttäytykäähän siivosti.

Kirjoita seuraavaksi sähköpostiosoite. Olemme sen kautta yhteydessä mahdolliseen voittajaan, joten kannattaa naputella se oikein.

→ Tietosuojaseloste

Täytä lomake

Kiitos!

Hienosti veikattu! Mutta kuinka hienosti? No, se selviää sitten gaalapäivänä. Pidä korvat höröllä ja seuraa tilanteen kehittymistä Bob the Robotin sosiaalisen median kanavilla.

Veikkaa kategorian voittajaa klikkaamalla

Bobivisa / Vuoden huiput 2023

Tervetuloa taas Bobivisan pariin!

Tuttuun tapaan tarkoituksena on veikkailla mainoskilpailujen voittajia. Tällä kertaa vuorossa on Vuoden Huiput 2022.   

Kuten moni tietää, oikeita tai valmiita vastauksia ei ole olemassa. Jos oma nenä on herkistynyt vaikuttavalle mainonnalle, se on plussaa. Voittaa voi kuitenkin myös ihan vain heittämällä arpaa, eli kuka tahansa voi menestyä – olitpa sitten viekas mainoskettu tai täysin mainoskuplan ulkopuolella. 

Homma toimii näin: valitse jokaisesta kategoriasta työ, jonka ajattelet voittavan. Sitten raapustat lomakkeeseen nimimerkin ja sähköpostiosoitteen, jota parhaassa tapauksessa vieläpä käytät. Siinäpä se.